top of page

Міжнародна конференція SIBOS 2020

Щорічний форум фінансових технологій та комунікацій SIBOS, який збирав понад одинадцять тисяч учасників, в цьому році буде проходити вперше в історії онлайн.


Конференція буде проходити чотири дні з 5 по 8 жовтня 2020 року та буде продовжуватися кожний другий вівторок впродовж наступних місяців.


Ті, хто брав участь у минулих конференціях SIBOS знають, наскільки вражаючим за розмірами є цей захід. Вражають не лише кількість учасників та величезний обсяг інформації стосовно розвитку фінансових технологій у світі, але і можливість спілкування з великою кількістю колег з усіх куточків світу, налагодження бізнес контактів та ознайомлення з новими трендами у фінансовій індустрії.


У цьому році участь у SIBOS є безкоштовною. Реєстрація є обов’язковою.


У жовтні на протязі 4 днів ви зможете відвідати більш ніж 40 сесій, які будуть об’єднані основною темою: Спрямування еволюції розумних фінансів


Кожен з чотирьох днів конференції буде присвячений наступним темам: доставка цифрової вартості, відповідальні інновації, майбутнє банківської справи та банківська справа для людства.


Запрошуємо відвідати сайт www.sibos.com для швидкого ознайомлення з програмою, та зареєструватися для того, щоб детально ознайомитися з програмою та першими підтвердженими місячними сесіями листопада та грудня.


6 кроків для підготовки до SIBOS



58 переглядів0 коментарів
bottom of page