top of page

Вебінар SWIFT з самоатестації щодо кібербезпеки

Оновлено: 6 серп. 2020 р.

28 липня Асоціація УкрСВІФТ провела вебінар присвячений особливостям самоатестації SWIFT з кібербезпеки у 2020-2021 роках.


Anne Suprenant, Managing Director, Supervisory Liaison, Global Customer Security, SWIFT, керуюча програмою CSP у SWIFT, ознайомила учасників вебінару з особливостями програми безпеки для клієнтів SWIFT та змінами у графіку впровадженні програми, пов’язаними з пандемією.


Увага була присвячена інформаційному обміну пов’язаному з самоатестацією користувачів SWIFT. Були розглянуті питання української фінансової спільноти щодо отримання та використання інформації для ризик менеджменту та комплайенс. Також розглядалися питання взаємодії з регуляторами.


Особливості використання застосунків SWIFT для внесення інформації про проведену самоатестацію та отримання інформації від контрагентів про достатність рівню кіберзахисту, а також вимоги української фінансової спільноти до своїх членів щодо кіберзахисту будуть розглядатися на наступних вебінарах за участю наших колег із SWIFT.


Асоціація УкрСвіфт висловлює щиру подяку Anne Suprenant за співпрацю та підтримку української фінансової спільноти.


Для отримання інформації про новини та події SWIFT, реєструйтеся будь ласка на нашому сайті та надсилайте ваші запитання.

58 переглядів0 коментарів
bottom of page