top of page

Дізнайтеся як використовувати код LEI у міжнародному бізнесі


Міжнародний код LEI Legal Entity Identifier є аналогом українського коду ЄДРПОУ, коду Єдиного Державного Реєстру Підприємств та Організіцій України.


Якщо ви знаходите нових партнерів за кордоном, або ведете міжнародний бізнес, який вже певний час існує, Вам просто необхідно знати своїх партнерів та мати можливість перевірити їх надійність. Ваші партнери також мають потребу в швидкій ідентифікації Вашого бізнесу.


Міжнародні санкції накладені на підприємства, які сприяють терористичній діяльності та відмиванню грошей можуть нанести Вашій організації значної фінансової та репутаційної шкоди. Тому, знання засновників ваших партнерських іноземних компаній може значною мірою зменшити Ваші ризики.


Як отримати код LEI та ефективно користуватися ним, Ви зможете дізнатися з вебінару УкрСВІФТ, який відбудеться 31 серпня у вівторок о 16 годині за Київським часом.


Інформацією про LEI з Вами поділяться Paul Janssens, відповідальний за довідникові дані у СВІФТ, а також Xue Tan, яка керує командою розвитку бізнесу у Глобальній Фундації LEI.


Зареєструватися на вебінар Ви можете на сайті www.ukrswift.org

або за посиланням:

https://www.ukrswift.org/event-details/lei-dlya-mizhnarodnoi-torgivli


Чекаємо на зустріч з Вами.


175 переглядів0 коментарів
bottom of page