top of page
  • Фото автораoratta1

Кандидат на посаду члена Ради Асоціації "УкрСВІФТ" БІЛОШИЦЬКА Олена Олександрівна

Біографічна довідка


Відповідно до рішення Загальних зборів Асоціації «УкрСВІФТ», що відбулися 26 жовтня 2023 року, стосовно другого підпункту, п.5 Порядку денного про винесення на голосування членам Асоціації методом опитування пропозиції щодо обрання БІЛОШИЦЬКОЇ Олени Олександрівни, Заступниці директора департаменту бек-офісу АТ «ОЩАДБАНК», на посаду члена Ради Асоціації, Виконавча дирекція проводить таке голосування.


Запрошуємо взяти активну участь у голосуванні усіх членів Асоціації шляхом заповнення Анкети (зразок надіслано офіційним листом на адреси членів Асоціації) та надсилання її сканованої копії на адресу ukrswift@ukrswift.org.



Біографічна довідка


Олена Олександрівна Білошицька

Заступник директора департаменту бек-офісу АТ «Ощадбанк»

 

Відповідає за напрямок супроводження операцій з використанням електронних платіжних засобів,

супроводження кореспондентських рахунків та казначейських операцій на міжбанківському ринку, операцій з цінними паперами.

Свою банківську кар’єру Олена розпочала у 1994 році в АТ «Ощадбанк» з посади головного економіста.

З 2015 року займає в Банку керівні посади.

 

Має великий досвід у розвитку та впровадження новітніх технологій та модифікації налагоджених бізнес-процесів за напрямком підпорядкування.

Олена відповідає за цифровізацію операцій підпорядокованих підрозділів, приймала безпосередню участь у налаштуванні бек-офісної моделі розрахунків за операціями з платіжними картками при реалізації проекту впровадження власного процесингового центру АТ «Ощадбанк».

Під керівництвом Олени  було здійснено підключення АТ «Ощадбанк» до сервісів SWIFT, в тому числі SWIFT GPI (перший банк в Україні, який підключився), забезпечено перехід Банку на стандарт рахунків у форматі IBAN.

108 переглядів0 коментарів
bottom of page