top of page

Подяка фінансовим працівникам України

16 діб триває війна.


Наші банківські працівники на місцях, з віддаленим доступом, в бомбосховищах, під ракетними обстрілами, часто ризикуючи життям, забезпечують життєдіяльність розрахункових систем, роботу банкоматів, мобільних додатків, служб підтримки, фінансового моніторингу та кібербезпеки.

Підтримка банківської інфраструктури та забезпечення розрахунків є найважливішим завданням сьогодні.


Висловлюємо щиру подяку всім, хто на своїх робочих місцях. Тим, хто незважаючи на постійні зміни у обстановці військового часу наближає нас до звільнення україни від російсько-фашистських окупантів.


Українська група користувачів SWIFT інформує групи користувачів SWIFT всіх країн світу про події в Україні та вимагає повного відключення від SWIFT російських та білоруських банків.


Звертаємося до наших колег з усього світу з вимогою закриття кореспондентських рахунків з російськими та білоруськими банками, а також здійснення тиску на лідерів своїх країн щодо закриття неба над Україною.


УкрСВІФТ працює у режимі віддаленого доступу. Передача фізичної документації та матеріальних цінностей для забезпечення некритичних функцій для використання мережі SWIFT тимчасово припинена до подальшого оголошення.


З метою відзнаки наших колег, які виявляють сьогодні мужність та героїзм, просимо надсилати інформацію про героїчні вчинки, на поштову адресу ukrswift@ukrswift.org


Народ і Армія єдині.


Віримо у Перемогу!


Слава Україні!

Героям Слава!



164 перегляди0 коментарів
bottom of page