top of page

Південно Африканська Swift спільнота приймала збори ESA




У місті Йоганесбург (Південна Африка), відбулися збори ESA (EMEA Swift Alliance). Група ESA складається з Голів Груп користувачів та Членів Swift країн

Європи, Середнього Сходу та Африки. До цієї групи також входить і Україна.


До складу групи входять країни, які не мають достатнього Swift трафіку повідомлень для отримання місця Директора у складі Ради Директорів Swift. Але, разом, 28 країн, які входять до ESA, висувають двох директорів до Ради Директорів Swift.


Група користується підтримкою кооперативу Swift, так як забезпечує для виконавчого керівництва Swift ефективний зворотній зв’язок, та допомагає у розробці стратегії та ефективному впровадженні послуг та продуктів кооперативу серед його членів.


Группу об’єднує не лише прагнення до висування свого директора до Ради, а і спільні цінності. У 2022 році група виключила з своїх членів Російську Федерацію через небажання сидіти за одним столом з представниками терористичної організації. Як наслідок, РФ лишилася свого представника у Раді Swift.


Рада Swift розгляне нову стратегію та продукти, які чекають на міжнародну фінансову спільноту. Консультації щодо розробки та впровадження стратегії Swift та ESA розглядалися на зустрічі.


Ви можете подивитися інтерв’ю з Бернардом Карлесом, Директором Ради Swift, який також є Головою Національної Групи Користувачів Swift у Південній Африці, використовуючи англійські та українські субтитри.


Разом переможемо.


Слава Україні!



42 перегляди0 коментарів
bottom of page