top of page

Рада Swift призначила нового Голову та заступника Голови

Брюссель, 30 березня 2023 р. — Рада директорів Swift сьогодні оголосила про новий склад керівництва, обравши Грема Мунро з J. P. Morgan невиконавчим головою та Саманту Емері з Lloyds Banking Group невиконавчим заступником голови на своєму черговому засіданні цього тижня. Мунро є директором Swift Board, призначеним спільнотою Swift США, і Емері, директор правління, призначена спільнотою Swift Великобританії.

Мунро має великий досвід у сфері технологій, операцій та управління ризиками щодо платежів, цінних паперів, валютообмінних операцій та торговельного фінансування, набутий протягом 30 років роботи в J. P. Morgan.


Наразі він обіймає посади керуючого директора та головного менеджера з контролю корпоративного та інвестиційного банку, а раніше обіймав вищі керівні посади як у операціях банку з деривативами, так і в його платіжних операціях, де щоденно контролював виконання транзакцій на суму понад 10 трильйонів доларів США.


Він брав участь у галузевих органах Федеральної Резервної Системи США, Банку Англії та Асоціації фінансових ринків Європи, а також керував ними.


Коментар Грема Мунро, голова правління Swift: «Для мене велика честь бути обраним головою Swift, та разом із заступником Голови та Радою я сподіваюся спільно керувати стратегічною еволюцією безпечної, стійкої та інноваційної інфраструктури, що підтримує глобальну фінансову екосистему».



Емері працюватиме разом із Мунро заступником Голови Правління Swift. Зараз вона є директором з платежів та розвитку в Lloyds Banking Group, має величезний досвід ведення платіжної стратегії та цифрових інновацій. Крім стратегії, її нинішня роль стосується залучення промисловості, розрахунки та управління схемами. Вона є відомим агентом змін, яка також має глибокий досвід у сфері нормативно-правової бази, корпоративного управління та управління ризиками, оскільки раніше очолювала нагляд за платежами та портфель стратегій фінтех в Управлінні з питань фінансової поведінки Великобританії.


Емері є видатним лідером галузевої думки на ринку Сполученого Королівства та рішучим прихильником різноманітності, рівності та залученості у фінансову індустрію.


Коментар Саманти Емері, заступниці голови правління Swift: «Для мене велика честь взяти на себе цю керівну посаду, щоб допомогти кооперативу та нашій спільноті зберегти потужний імпульс, коли ми трансформуємо можливості галузі».


Коментар Хав’єр Перес-Тассо, генерального директора Swift: «Після завершення процесу відбору Правління та від імені керівництва Swift, я вітаю Грема та Саманту з новими призначеннями та сподіваюся працювати з ними на нових посадах».


Мунро та Емері були призначені на засіданні Ради Swift 29 березня.



50 переглядів0 коментарів
bottom of page